PYÖRÄTUOLIKULJETUS, PAARIKULJETUS, INVAKULJETUS – TAKSI TULIAINEN - ALAHÄRMÄ | YLIHÄRMÄ | KORTESJÄRVI

Pyörätuolikuljetukset, paarikuljetukset ja invataksikuljetukset ajetaan Seinäjoen ja Kauhavan talousalueilla.

TAKSITILAUS 24h 050 366 4844 

Invataksi pystyy tarjoamaan palvelua vammaisille. Palveluun kuuluu myös asiakkaan huomioiminen, mikäli kyseessä on vamma tai rajoite, joka vaatii erityishuomiota mm. erityislapset.

Invataksikuljetus on mahdollista tilata ennakkoon tai saman päivän aikana. Pyrimme huomioimaan pyörätuolikuljetuksissa ja paarikuljetuksissa eriasteiset kuljetettavan rajoitteet.

Pyörätuolikuljetukset ovat arkipäivää. Pyörätuolin saa kuljetettua kevyesti autossa ja sen saa helposti autosta myös pois. Pyörätuolikuljetuksissa helpottaa autossa oleva varustelu, jossa pyörätuolin saa kasaamatta autoon.

Pyörätuolikuljetukset ja paarikuljetukset ovat suunnattu liikuntarajoitteisille ja ovat KELA:n korvattavia. Myös vakuutusyhtiöiden korvaamat kuljetukset saat kauttamme.

Paarikuljetus ottaa huomioon kuljetettavan matkustajan tilan. Paarikuljetus tehdään aina huolellisesti ja asiallisesti, että matkasta saadaan kuljetettavalle miellyttävä kokemus.

Paarikuljetus mahdollistaa leikkauspotilaiden kuljettamisen taksilla mm. lonkkaleikkaukseen ja selkäsairaiden kuljetuksessa potilas saa olla makuulla mukavasti koko matkan ajan.

Lapsipotilaat saavat erityishuomiomme. Erityislasten toiveita otetaan huomioon kuljetuksen aikana.